Sfeer brengen met geurkaarsen | Bolsius Aromatic
Contact

Kleur je huis met geurkaarsen

Visual 14-12

Met geuren creëer je thuis je eigen sfeer en maak je een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Het is de meest makkelijke manier om je interieur een metamorfose te geven: met een geurkaars of geurdiffuser verander je de "kleur" van jouw huis.

Geur op elke plek

In iedere ruimte breng je gemakkelijk sfeer met geuren. Er zijn handige theelichten en geurglazen die overal te gebruiken zijn maar ook stoere rustieke kaarsen en kleine geurkaarsen waarmee je geur- en kleuraccenten kunt aanbrengen. En wil je continu van jouw lievelingsgeur genieten? Gebruik dan een stijlvolle geurdiffuser. Wat je ook kiest, je geniet urenlang van de pure, natuurgetrouwe geuren.

De juiste geurkaars bij jouw moment

Dankzij de uitgebreide keus die Bolsius Aromatic biedt, kun je altijd de juiste geurkaars bij jouw moment kiezen: van versgebakken koekjes als warm welkom bij een koffieochtend met vriendinnen tot de verleidelijke noot van sandalwood voor een romantische avond samen. De sfeer veranderen was nooit zo makkelijk.

Haal de natuur in huis

Laat je meevoeren en verleiden door de geuren van de natuur. Lavendelvelden in bloei, een rozentuin bij dageraad - een pure geurbeleving die even intens is als die van de "echte" geuren!

Heerlijke geur, heldere vlam

Door de constante verspreiding van de geuren van Bolsius Aromatic producten blijft een ruimte heerlijk ruiken. Of je kiest voor een theelicht, een geurglas of een diffuser, ze verspreiden allemaal hetzelfde, vertrouwde aroma. De vlammen van de geurkaarsen branden helder en stabiel, voor een mooie kleur/geur combinatie.

Kwaliteitskaarsen

Het 'Quality Mark Candles' helpt je om kwaliteitskaarsen te herkennen. Het keurmerk wordt exclusief verstrekt aan producten die in tests niet schadelijk voor zowel het milieu als de gezondheid zijn en die opbranden zonder te walmen of druipen. Alle Bolsius Aromatic kaarsen hebben het RAL 'Quality Mark Candles'.

Heerlijk thuis genieten van Bolsius Aromatic geurkaarsen met de geur die bij jou past.

Bolsius, fragrance your home.