Bolsius Creations
Contact

Bolsius Aromatic Creations

Creations kopbeeld

Met geur kun je een unieke sfeer in huis creëren. Geuren zijn persoonsgebonden en kunnen een sterke emotie oproepen. Creations biedt geuren die perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen oneindig veel geurcombinaties gemixt worden. Doordat de Creations verdeeld kunnen worden in porties kunnen er zelfs nóg meer combinatie gemaakt worden, zodat je kan genieten van jouw unieke geur in huis.

Om de hoge kwaliteit van Bolsius Aromatic te verzekeren, is Creations samengesteld met uiterst veel zorg. Een geurcombinatie van 3 Creations geeft ongeveer 4 tot 6 uur geur af. Met een 4-uurs theelicht wordt de burner niet te warm en kun je ongelukjes voorkomen.

Uitsluitend te gebruiken in keramische burners. Gebruik voor het beste resultaat de speciale Bolsius burners. Voeg geen water of geurolie toe aan de wax, om spetteren te voorkomen.

Hoe werkt het?

Stappen

Combineer en doseer de verschillende Creations met elkaar en creëer je eigen geurmix. Plaats jouw geurcreatie in de brander. Steek een 4-uurs theelicht aan. Laat de Creations met elkaar versmelten en geniet van je heerlijke geur.