Geurglazen | Bolsius Aromatic
Contact

Geurglazen

Scented glasses

Geurglas - klein

Met de moderne vorm en robuuste bodem passen de geurglazen van Bolsius Aromatic in ieder interieur. Zij zijn gemakkelijk te gebruiken op elke plek en verspreiden niet alleen een heerlijke geur maar bieden door de weerkaatsing van de heldere vlam ook mooi en sfeervol licht.

De kaars is door-en-door gekleurd en gegeurd en verspreidt daardoor een heerlijke geur met steeds hetzelfde karakter en gelijke intensiteit. Dit geurglas heeft het ideale formaat voor een kleine ruimte maar kan ook gecombineerd worden met meerdere geurglazen of andere geurproducten voor een intenser geurbeleving.

Geurglazen zijn per stuk verkrijgbaar - handig als je een geur wilt uitproberen.

Scented glass

 


Geurglas - middel

it geurglas met deksel van Bolsius Aromatic biedt een handige manier om je lievelingsgeur goed te doseren. Wil je 'm even niet gebruiken of een andere geur hebben, dan sluit je hem eenvoudig af met het deksel.

Het geurglas heeft een grotere diameter en geeft daardoor een grotere vlam en een meer intense geurbeleving. Ook deze kaars is door-en-door gekleurd en gegeurd voor een heerlijke geur die qua karakter en intensiteit constant is.

Geurglazen met deksel zijn per stuk verkrijgbaar. Gemakkelijk af te sluiten en daarna opnieuw aan te steken, dus ideaal als je graag geuren afwisselt om telkens een nieuwe sfeer te creëren.

Large Jar with lid

 


Geurglas - groot

Een stoer, robuust geurglas die dankzij zijn formaat ideaal is voor gebruik in grotere ruimtes. De bijpassende deksel maakt hem makkelijk afsluitbaar zodat je alleen de geur ruikt wanneer jij dat wilt.

De grotere diameter van deze door-en door gekleurde en gegeurde kaars brengt ook een grotere vlam en sterkere geurafgifte met zich mee. Daarmee wordt de geurbeleving nog intenser en kun je avond na avond genieten van een jouw favoriete geur.

De grote geurglazen met deksel van Bolsius Aromatic zijn per stuk verkrijgbaar en zijn gemakkelijk af te sluiten en te bewaren.

Scented glass with lid