Stomp- en rustiekkaarsen | Bolsius Aromatic
Contact

Stomp- en rustiekkaarsen

Pillar candles

Stompkaars

Deze klassieke stompkaars biedt een mooi kleur en geur accent in elk interieur. Een sfeervolle manier om de finishing touch aan te brengen in een ruimte.

Stompkaarsen van Bolsius Aromatic hebben een geur- en kleurcoating. Hierdoor is de geurafgifte subtiel en kun je ruimtes ook een vleugje geur meegeven. De vlam brandt helder en de lont is gemakkelijk opnieuw aan te steken. Zo kun je moeiteloos keer op keer genieten van de geur van jouw keuze.

Stompkaarsen zijn per stuk verkrijgbaar. Gemakkelijk als je geuren wilt wisselen of een enkele geurkaars wilt combineren met een groep niet-gegeurde kaarsen.

Pillar candle 


Rustiekkaars

De rustieke kaarsen van Bolsius Aromatic hebben een strakke vorm en een eigentijds structuur waardoor ze heel goed passen in moderne interieurs.

Deze kaarsen zijn door-en-door gegeurd en gekleurd. Daardoor is de geurafgifte intenser dan die van stompkaarsen. Dit maakt rustieke kaarsen ideaal voor grotere ruimtes zoals woonkamers en woonkeukens.

Rustieke kaarsen worden per stuk verkocht. Combineer eens een heerlijke ruikende rustieke kaars met niet-gegeurde kaarsen met dezelfde of een afwijkende kleur. Een stijlvolle manier om met geur jouw huis te kleuren!

Rustic candle