Theelichten | Bolsius Aromatic
Contact

Theelichten

Lights

Theelichten

Met geurtheelichten van Bolsius Aromatic breng je snel en eenvoudig sfeer in elke ruimte. De theelichten zijn door-en-door gekleurd en gegeurd. Het grote voordeel hiervan is dat het karakter en de intensiteit van de geur altijd gelijk zijn - je kunt een avondlang genieten van dezelfde, heerlijke geur!

Met theelichten kun je gemakkelijk de geur doseren, door te kiezen om een enkele of juist voor meerdere tegelijk te branden. Daardoor zijn zij ook zeer geschikt voor kleinere ruimtes.

Theelichten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 18 en 30 stuks. De 30 stuks worden verpakt in een handige opbergdoos. Dat maakt ze ook heel leuk om cadeau te doen aan familie en vrienden!

Tealights pack 18 Tealights box 30

 


Maxilichten

Wil je twee keer zo lang genieten van je favoriete geur? Kies dan voor de maxilichten van Bolsius Aromatic. Daarmee breng je twee avonden of één lange avond sfeer in huis. Deze mooie, grote theelichten hebben een robuuste uitstraling en zijn daardoor prima op hun plaats in interieurs van nu.

Ook maxilichten zijn door-en-door gegeurd en gekleurd en verspreiden steeds een geur die qua karakter en intensiteit constant is. Dankzij de grotere diameter van de maxilichten is de geurafgifte sterker en de geurbeleving daardoor intenser. Dat maakt maxilichten ook ideaal voor gebruik in grotere ruimtes.

Maxilichten zijn per 8 stuks verkrijgbaar in een handige bewaardoos. Ideaal om zelf op voorraad te houden of om cadeau te doen aan een ander.

Maxi lights